Salgs- og handelsbetingelser

Salgs- og handelsbetingelser

Nedenstående vilkår og betingelser gælder ved køb af startnummer til Solrød Rundt Løbet arrangeret af Solrød Center. Ved køb af startnummer handler du med:

Solrød Centerforening
Solrød Center 70, 1.
2680 Solrød Strand
CVR / VAT no.: 58380911
Telefon: (+45) 23 11 19 22
E-mail: info@solrodcenter.dk
Web: solrodcenter.dk

Deltagerbetingelser

Et startnummer er personligt, og det påhviler deltager at være registreret med korrekte personlige oplysninger. Uautoriseret brug af et startnummer kan og vil føre til diskvalifikation. Overdragelse af et startnummer er muligt; se nærmere under ‘overdragelse’. Solrød Rundt Løbet forbeholder sig ret til at vise deltagers navn, klub, startnummer, løbskategori og løbsresultat på resultatlister. Personlige oplysninger, der afgives i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Solrød Rundt Løbet, opbevares af arrangøren og videregives eller sælges aldrig til tredjepart. E-mails og evt. mobilnummer anvendes til at sende nødvendig løbsinformation til deltagerne, og det opfordres derfor til, at deltageren ikke afmelder sig disse informationsmails, da de er nødvendige for at sikre, at løbet kan afvikles problemfrit. For mere information om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer persondata, henviser vi til vores privatlivspolitik.

Brug af mediemateriale

Fotos, filmoptagelser og lignende mediemateriale, hvori deltagere optræder i forbindelse med Solrød Rundt Løbet, kan efterfølgende frit benyttes af arrangører, sponsorer og partnere, herunder også til markedsføringsformål. Alle fotos, som arrangørerne benytter såvel online som på trykt materiale, herunder på hjemmesider, Facebook og Instagram, er underlagt ophavsret og må på ingen måde anvendes med markedsførings- eller kommercielt formål uden aftale. For tilladelse til brug af fotos, kontakt venligst Solrød Center.

Startnumre

Startnumre til Solrød Rundt Løbet skal afhentes ved Rund Scene i Solrød Center fredag d. 12. juni kl. 15.00-18.00 eller på løbsdagen fra kl. 08.30. Udlevering af startnumre kræver udlevering af dit navn og evt. e-mail. 

Særlige forhold eller udstyr

Løbere med særligt udstyr, såsom babyjoggere og lignende skal udvise hensyn og til enhver tid respektere instrukser fra løbsledelsen.

Tilmeldingsbetingelser

Umiddelbart efter tilmelding modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Modtager man ikke en kvittering – eller opdager man fejl og mangler ved den – bedes man kontakte Solrød Center. Det er deltagers ansvar at kontrollere, at alle de angivne data er korrekte.
 

Startgebyr, administrationsgebyr og betalingsmuligheder

Det er muligt at betale med Visa, Visa Dankort, Mastercard, American Express.
 

Sikkerhed i forbindelse med online tilmelding

Betalingssystemet er sikret mod misbrug med en såkaldt TLS-løsning. TLS er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, som du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (med undtagelse af Stripe) kan skaffe oplysninger om dit kort. TLS-systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres. Betalingsmodulet varetages af Stripe. 

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har udbyderen, her Solrød Rundt Løbet, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Overdragelse

Det er muligt at overdrage sit startnummer til en anden person. Hvis dette ønskes skal du kontakte Solrød Centerforening senest fredag d. 12. juni kl. 12.00.

Ansvar, fejl og mangler

Deltagere skal være sunde og raske og mene sig i stand til at fuldføre hele distancen ved egen hjælp. På bagsiden af løbernes startnummer kan deltagerne anføre særlige forhold vedrørende deres helbred. Deltagere bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives Solrød Rundt Løbet. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Aflysning og force majeure

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som Solrød Rundt Løbet ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Forbehold for fejl og mangler

Solrød Rundt Løbet tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.

Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Solrød Rundt Løbet
Solrød Centerforening

Solrød Center 70, 1.
2680 Solrød Strand
+45 23 11 19 22
CVR no. 58380911
E-mail: info@solrodcenter.dk
Web: solrodcenter.dk

Åbningstider:
Mandag til fredag klokken 09.00 – 16.00